search

Dometic Rally Air Pro 390 S

12.013,00 kr.
Inkl. moms

Dometic Rally Air Pro tilbyder rigeligt med plads, og er et perfekt valg til campisten som er på farten. Rally Air Pro er let og nemt at stille op, og har stadig rigeligt med plads til at være et behageligt opholdsrum.

Antal

Dometic Rally Air Pro 390 S er udviklet til eventyr. Det ikoniske Rally AIR Pro er blevet forbedret mange gange over årene og er fyldt med de nyeste funktioner, så du får den bedste rejseoplevelse. Forteltets Weathershield™ Pro-materiale, de krystalklare vinduer og ekstra ventilation skaber et komfortabelt opholdsrum, uanset hvor du slår lejr.

Den banebrydende fleksibilitet i vores Rally Air Pro 390 S gør, at den passer til en lang række fritidskøretøjer. Takket være det patenterede multihøjdesystem kan luftforteltet anvendes både til campingvogne og autocampere, fordi føreskinnetilslutningen kan justeres til forskellige højder. Du skal bare åbne lynlåsen på sidepanelets kile, sætte forteltet fast med pløkker for at finjustere pasformen og lukke de indvendige lynlåse for at skjule eventuelt overskydende materiale.


9120001131

Produktinformation

Telt-type
Rejsefortelt
Teltbredde
390 cm
Teltdybde
250 cm
Materiale
Weathershield Pro
Vægt
26 kg
Skinnehøjde
235 - 265 cm
Bedst egnet til
Rejsecamping - kort ture i sommerperioden

Download

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (0)