Gratis fragt på Luftfortelt.dk

Når du køber luftfortelt på Luftfortelt.dk så giver vi gratis fragt og levering til din adresse i Danmark. Ved bestilling af udelukkende udstyr og tilbehør kan der forekomme betaling for fragt. Dette oplyses inden færdiggørelse af handel.
Bestillinger leveres med enten PostDanmark, GLS, Fragtmand, Kurer eller egen chauffør. Bestillinger afsendes én gang ugentligt – hver onsdag – for bestillinger modtaget senest tirsdag. Leveringstid forventes at være 1-2 arbejdsdage.

Store bestillinger som f.eks. telte, sendes normalt med Fragtmand til levering til din adresse. Skriv gerne ved bestilling, om godset må stilles på adressen.

Mindre bestillinger, som f.eks. udstyr og tilbehør, sendes normalt med Postnord eller GLS, til pakkeboks, postbutik eller pick-up-point.

Har du specielle ønsker til fragt og levering, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi en løsning som passer til dine ønsker.

Hvis du har spørgsmål til fragt og levering, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os ved kontaktformularen her