• -2.499,00 kr.

search

Isabella Air Cirrus North 300

20.499,00 kr.
18.000,00 kr. Spar 2.499,00 kr.
Inkl. moms

Cirrus North er en kombination af klassisk Isabella-design, materialer af høj kvalitet og et nyt IsaAir luftsystem. Fronter og gavle er lavet i vores traditionelle gennemfarvede Isacryl, som er et let, robust og frem for alt åndbart materiale.

Antal

Cirrus North er en kombination af klassisk Isabella-design, materialer af høj kvalitet og et nyt IsaAir luftsystem. Fronter og gavle er lavet i vores traditionelle gennemfarvede Isacryl, som er et let, robust og frem for alt åndbart materiale.

Takket være materialets gennemfarvning forbliver farverne i dit luftfortelt smukke i mange år. Isacryl materialet tillader dit luftfortelt at ånde og de store myggenet i begge gavle giver dig et optimalt indeklima og minimerer kondensdannelse.

I Cirrus North er der plads til hele familien. Med en dybde på 275 cm og lodrette vægge får du et rummeligt opholdsrum med højt til loftet. Du kan ovenikøbet udvide pladsen med Air Annex som fåes til både højre og venstre side af forteltet. Annexet har en ekstra høj lynlåsåbning i gavlene, som giver dig en følelse af, at Annexet er integreret i selve teltet. Du får dermed et multifunktionelt ekstra rum på 6 m2 – brug det eksempelvis som ekstra soverum, spiseafdeling, legeværelse etc. Med Air Annex på begge gavle fordobler du forteltets areal.

Ingen ekstra stænger

En særlig detalje ved Cirrus North er, at du ingen ekstra stænger får med. Teltet består af 100 % luftkanaler, og du skal derfor ikke sætte ekstra stænger i udhæng eller ved vognen. Udhænget beskytter teltet mod vind og vejr samtidig med, det giver dig en behagelig skygge.

 
Brugervenligt luftsystem

IsaAir luftsystemet pumpes kun et sted og er særdeles nemt at betjeneA. Det modulopbyggede luftsystem med ventilforbindelse mellem alle moduler gør, du nemt kan klikke en luftkanalB af, når du har lukket for forbindelsesventilen til de øvrige moduler og udskifte den uden at tage teltet ned. On/Off kontaktenC indikerer tydeligt, om der er åben eller lukket for luften. LuftkanalerneD består af 3 lag, der sikrer, at de er tætte og står stabilt.

OBS. Dette fortelt er en demo-model, som har været opstillet indendørs  i en weekend. Står som nyt og ubrugt, og har naturligvis fuld garanti.

166003001

Produktinformation

Telt-type
Sæsonfortelt
Teltbredde
300 cm
Teltdybde
275 cm
Materiale
Isabella
Vægt
33 kg
Skinnehøjde
242 - 255 cm
Bedst egnet til
Sæsoncamping - camping forår, sommer og efterår i al slags vejr

Du vil eventuelt også synes om

Anmeldelser (1)
Bedømmelse