Isabella AIR Cirrus North 400

Flere visninger

Isabella AIR Cirrus North 400
16.498,00 DKK

Isabella AIR Cirrus North 400 er en kombination af klassisk Isabella-design, materialer af høj kvalitet og et nyt IsaAir luftsystem. Fronter og gavle er lavet i vores traditionelle gennemfarvede Isacryl, som er et let, robust og frem for alt åndbart materiale. Takket være materialets gennemfarvning forbliver farverne i dit luftfortelt smukke i mange år. Isacryl materialet tillader dit luftfortelt at ånde og de store myggenet i begge gavle giver dig et optimalt indeklima og minimerer kondensdannelse. Med hele 4,0 meter i bredden og 2,75 meter i dybden, samt højt til loftet er Isabella AIR Cirrus North 400 et luftfortelt med masser af plads.

Teltdybde
275 cm
Teltbredde
400 cm
Skinnekrav (Lige stykke)
400 cm
Materiale
Isabella Isacryl

Priser fra: 618.93 DKK
pr. måned.

618.93 DKK/MD
OVER 30 MDR. ÅOP 9.77%
Samlede kreditomkostninger 2069.9 DKK
Samlet tilbagebetalings beløb 18567.9 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Luftforteltet Cirrus North er en kombination af klassisk Isabella-design, materialer af høj kvalitet og et nyt IsaAir luftsystem. Fronter og gavle er lavet i vores traditionelle gennemfarvede Isacryl, som er et let, robust og frem for alt åndbart materiale.

Takket være materialets gennemfarvning forbliver farverne i dit luftfortelt smukke i mange år. Isacryl materialet tillader dit luftfortelt at ånde og de store myggenet i begge gavle giver dig et optimalt indeklima og minimerer kondensdannelse.

Stort opholdsrum med højt til loftet
I Cirrus North er der plads til hele familien. Med en dybde på 275 cm og lodrette vægge får du et rummeligt opholdsrum med højt til loftet. Du kan ovenikøbet udvide pladsen med Air Annex som fåes til både højre og venstre side af forteltet. Annexet har en ekstra høj lynlåsåbning i gavlene, som giver dig en følelse af, at Annexet er integreret i selve teltet. Du får dermed et multifunktionelt ekstra rum på 6 m2 – brug det eksempelvis som ekstra soverum, spiseafdeling, legeværelse etc. Med Air Annex på begge gavle fordobler du forteltets areal.

Ingen ekstra stænger
En særlig detalje ved Cirrus North er, at du ingen ekstra stænger får med. Teltet består af 100 % luftkanaler, og du skal derfor ikke sætte ekstra stænger i udhæng eller ved vognen. Udhænget beskytter teltet mod vind og vejr samtidig med, det giver dig en behagelig skygge.

Brugervenligt luftsystem
IsaAir luftsystemet pumpes kun et stedA og er særdeles nemt at betjene. Det modulopbyggede luftsystem med ventilforbindelse mellem alle moduler gør, du nemt kan klikke en luftkanalB af, når du har lukket for forbindelsesventilen til de øvrige moduler og udskifte den uden at tage teltet ned. On/Off kontaktenC indikerer tydeligt, om der er åben eller lukket for luften. LuftkanalerneD består af 3 lag, der sikrer, at de er tætte og står stabilt.

Specifikationer for Isabella Air Cirrus North 400

Bredde: 400 cm
Dybde: 275 cm
Samlet vægt: 35,5 kg
Materiale: Isabella Isacryl
Passer til skinnehøjder: 242 - 255 cm

Yderligere information

Yderligere information

Teltdybde 275 cm
Teltbredde 400 cm
Bedømmelser