Hvilket type Kampa luftfortelt skal jeg vælge?

Når du skal vælge dit Kampa luftfortelt, så er der rigtig mange modeller af vælge mellem - men som det første skal du bestemme hvilken af de 2 typer luftfortelt - Air Pro eller Air All Season - du skal vælge. Det afhænger helt af hvilken type campist du er.

Hvilken campist er du?

Inden du køber dit Kampa luftfortelt, så anbefaler vi at du som det første overvejer hvordan du har planer om at benytte dit luftfortelt.

- Til længere ferier, hvor forteltet står fast på samme plads i uger ad gangen - her bør du vælge All Season 

- Til korte ture, hvor forteltet kun er stillet op i få dage ad gagen - Her kan du vælge enten Air Pro eller All Season

Selvom de to typer - Air Pro og Air All Season -  meget ens ud, så er der store forskelle, og det rigtige valg er vigtigt for at få den helt rigtige campingoplevelse.

2 typer at vælge mellem

Kampas luftfortelte er grundlæggende delt op i 2 typer - som er designet i 2 forskellige slags teltmaterialer:

Pro serien = Rejsefortelt til korte ture i sommerferien

Kampa Pro serien er rejsefortelte som er perfekte til de korte ture, hvor forteltet er stillet op i få dage ad gangen. Materialet er let, og derved nemt at håndtere ved opstilling og nedtagning. Det tætte materiale gør at også fortelte bliver meget tæt, og det betyder at det er vigtigt at man hele tiden sørger for at lufte ud. Optimal udluftning skaber er godt indeklima, og minimerer risikoen for kondens. Man skal dog være forberedt på at kondens kan opstå, hvis der er høj luftfugtighed, store forskelle på inde- og udetemperatur, og ved for lidt udluftning.

Derfor er Pro serien et godt valg til kortere ture i sommervarmen.

Kampa Weathershield Pro

All Season serien = Fortelt til alle slags camping i både forår, sommer og efterår.

Kampa All Season serien er fortelte som egner sig til camping i hele sæsonen, både forår, sommer og efterår. Det åndbare materiale gør at luften kan cirkulere i teltet, og det skaber et godt indeklima og holder stort set kondens væk fra teltet - uanset om du camperer forår, sommer eller efterår.

Derfor er All Season serien et godt valg til alle typer af camping, som foregår både forår, sommer og efterår

Kampa Weathershield All Season

Luftfortelt.dk anbefaler

På luftfortelt.dk anbefaler vi at du vælger et Kampa All Season luftfortelt. Den afgørende faktor er det åndbare materiale. Det åndbare materiale gør at teltet kan ånde, og derved cirkuleres luften i teltet automatisk. Og det er en stor fordel, især hvis forteltet bruges i hele sæsonen. Samtidigt egner det sig naturligvis også til de korte ture. Så med et Kampa All Season luftfortelt får man et fortelt som egner sig til de fleste typer camping (Dog ikke vintercamping). Du kan se et overblik over alle Kampa All Season luftfortelte her

 Det betyder ikke at vi ikke anbefaler fortelte fra Pro serien. Slet ikke. Hvis det er til korte ture flere gange i løbet af sommeren, så er et Pro luftfortelte et rigtig godt valg. Det kan naturlivis også bruges forår og efterår, men her skal man være opmærksom på at det kan give udfordringer med kondens i fortelte pga tætheden i materialet. Du kan se et overblik over alle Kampa Pro luftfortelte her.

Luftfortelt.dk anbefaler også

Uanset hvilken type Kampa luftfortelt du vælger så anbefaler vi at du, inden du stiller teltet op for første gang, vælger at imprægnere det med Fabsil. Fabsil siver et stærk UV-beskyttelse af forteltet, hvilket nedsætter solens indvirkning på forteltets materiale, i form af at teltets farver kan falme.