Materiale i Kampa luftfortelte

Kampas luftfortelte kan være lavet af flere forskellige typer materialer alt aghængigt af hvilket type forteltet der er tale om, f.eks. sæsonfortelt, rejsefortelt eller vinterfortelt. Hver type materiale har sine egne egenskaber og er valg til at passe perfekt til netop den type luftfortelt.

Weathershield All Season

Weathershield All SeasonMateriale til alle Air All Season sæsonfortelte, som egner sig til camping både forår, sommer og efterår. Materialet er åndbart og designet til at kunne klare de fleste typer camping - både i varmt vejr og til længere perioder med sæsoncamping. Det åndbare materiale gør at teltet kan "ånde" og derved cirkuleres luften i forteltet, hvilket giver de bedste betingelser for et godt indeklima uden kondens. Materialet er testet i de vådeste område i Europa og i de varmeste område i Australien, og kan derfor klare stort set al slags vejr. All Season fortelte er derfor egnede til camping både forår, sommer og efterår, og egner sig også til camping i lange perioder på samme plads.

Weathershield All Season finder du i disse luftfortelte fra Kampa: Club Air All Season, Grande Air All Season, Rally Air All Season, Ace Air All Season.

Weathershield Pro

Weathershield ProMateriale til alle Air Pro rejsefortelte, som egner sig perfekt til de hurtige og kortere ture. Weathershield Pro er et let og tæt materiale, som er perfekt til camping hvor forteltet kun er stillet op i kortere perioder, og ofte stilles op og tages ned. Da materialet er meget tæt, så er det vigtigt at man sørge for at lufte grundigt ud i forteltet for at opnå et optimalt og behageligt indeklima, og for at minimere risikoen for kondens i forteltet. Kondens vil dog forekomme under de "rette" vejrforhold..

Weathershield Pro finder du i disse luftfortelte fra Kampa: Club Air Pro, Grande Air Pro, Ace Air Pro, Rally Air Pro, Frontier Air Pro

Weathershield PVC

Weathershield PVCMateriale til vinterluftfortelt, som er utrolig krafgtigt og vandtæt. Weathershield PVC er utrolig slidstærkt og klarer næsten alle udfordringer med vind og vejr, og er samtidgt let og hurtigt at rengøre. Materialet kan klare helt ned til 20 graders frost og egner sig derfor til camping, selv på steder hvor det er virkelig koldt og hvor der er meget sne.

Weathershield PVC findes du i dette luftfortelt fra Kampa: Winter Air PVC