Stort udvalg af markedets bedste luftfortelte

Luftfortelte gør livet som campist lettere. De tunge og besværlige teltstænger er erstattet med luftkanaler, som nemt pumpes op, enten med håndpumpe eller elektrisk pumpe. De stærke luftkanaler giver luftforteltet den styrke som det kræver for at kunne stå i stort set al slags vejr. Der er mange spændende modeller at vælge mellem, uanset om man har behov for meget plads eller lidt mindre plads. Fælles for dem alle er den høje kvalitet.

På Luftfortelt.dk finder du skandinaviens måske største udvalg af de allerbedste luftfortelte på markedet. Vi har samlet luftfortelte i høj kvalitet fra Kampa, Wecamp og VEntura.

Vi har over 40 års erfaring med rådgivning og salg af campingudstyr og - tilbehør, og vi er altid behjælpelige med vejledning og gode råd, når det gælder valg af luftfortelt.

Luftfortelt.dk er en del af Antons Campingcenter i Videbæk, som er et at landets største campingcentre. Det betyder, at hvis der, mod forventning, skulle opstå problemer så kan du altid henvende dig i vores forretning, hvis du ønsker dette. I vores netbutik, Luftfortelt.dk, sidder vi naturligvis også klar til at hjælpe dig, hvis det skulle være opstået problemer med det du har købt hos os.  

Besøg også vores andre netbutikker:

Mover og montering på BilligMover.dk

Fortelte fra Isabella og Ventura på BilligFortelt.dk

Klimaanlæg og montering på CampingKlima.dk