Ventura Simplex Air W320

Flere visninger

Ventura Simplex Air W320
9.495,00 DKK

Sporty og enkelt lufttelt til både campingvogn og autocamper. Simplex teltet er både lyst og rummeligt og derfor det perfekte rejsetelt til udendørs campingeventyr. Muligheden for højdeindstilling gør Ventura Air Simplex modellen velegnet til næsten alle friluftseventyr. Lyspanelerne i taget, sovekabinen og muligheden for frontsolsejl er blot nogle af de fantastiske funktioner, der gør Simplex unik. Simplex lufttelt har alt, hvad du behøver for at holde en fantastisk ferie i den frie natur. Med Simplex modellens monterede gulv, isyede gardiner og nemme opsætning er du klar til at holde ferie, næsten med samme. Du får den perfekte base, når du har en Ventura Air Simplex med på rejsen.

* Påkrævede felter

9.495,00 DKK

Priser fra: 365.5 DKK
pr. måned.

365.5 DKK/MD
OVER 30 MDR. ÅOP 12.08%
Samlede kreditomkostninger 1470 DKK
Samlet tilbagebetalings beløb 10965 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Sporty og enkelt lufttelt til både campingvogn og autocamper. Simplex teltet er både lyst og rummeligt og derfor det perfekte rejsetelt til udendørs campingeventyr. Muligheden for højdeindstilling gør Ventura Air Simplex modellen velegnet til næsten alle friluftseventyr. Lyspanelerne i taget, sovekabinen og muligheden for frontsolsejl er blot nogle af de fantastiske funktioner, der gør Simplex unik. Simplex lufttelt har alt, hvad du behøver for at holde en fantastisk ferie i den frie natur. Med Simplex modellens monterede gulv, isyede gardiner og nemme opsætning er du klar til at holde ferie, næsten med samme. Du får den perfekte base, når du har en Ventura Air Simplex med på rejsen. Højde 1: Til køretøjer på mellem 180 og 220 cm. Højde 2: Passer til køretøjer på mellem 230 og 265 cm

Størrelse: D350 x B320 cm

Højde 1: Mellem 180 og 220 cm.
Højde 2: Mellem 230 og 265 cm

Vægt: 29,4 kg

Detaljer: Aftagelig front (lynlås), to bagdøre med ventilationsnet, justerbar højde, monteret gulv, sovekabine i åndbart materiale med ventilationsnet, Advanced Air System, isyede gardiner, klæbebåndsløsning til LED strips, lyspaneler i tag, velkendte Isabella materialer, reflekterende barduner, lommer til barduner, monterbart gulv i tilslutningsdel, dobbeltvulst, dobbelt luftpumpe, klargjort til solsejl.

Ekstraudstyr til montering: Simplex solsejl, vulst til freestander-mulighed

Yderligere information

Yderligere information

Teltdybde Nej
Teltbredde Nej
Bedømmelser